Sandströms El Sprint 2013

Efter en vecka som gått i dom brända kablarnas tecken var det dags för en sprinttävling i Rosersberg.
Med fru Edlund som kartis skulle dom 3,2 kilometrarna avverkas 3 gånger. Som vanligt är det en förbannat lång väntan efter besiktningen och denna gång även mellan åken =(.
Åk 1 Då vi åkte helt utan noter/anteckningar skulle vi ta det lite lugnt men som vanligt blir man som tokig när starten går =) och det blev ett åk med en aning överladd, dikesåkning problem med torkar och blinkersspakar men vi kom i mål på 2,39,9 vilket endast var ca 4 sek efter bästa tid i klassen.
ÅK 2 Nu var det mer stabil åkning, problemet med spakarna var åtgärdat och bra attack så trodde vi att vi kapat ett antal sekunder i detta åk. Ett antal sekunder visade sig vara 0,9 =(. Alltså 2,39,0
ÅK 3 Nu var det riktigt uppkört och dåligt sas det innan start och det visade sig stämma mer än väl.
Det var så djupa spår i starten att vi inte kom iväg utan blev hängande på hasplåten!! Intekul när allt brukar avgöras i sista åket, när sedan en del fick stå med bakändan i backen medans vi och flera andra motades ner i ravinen så är ju förutsättningarna inte så bra. Ja ja, vi åkte för att ha kul och lära oss bilen lite mer och dom sakarna lyckades vi med. Nu blir det troligen sommarlov för bilen och vi siktar på hösten igen.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0