Ramirent-sprinten igen...

Även teamets ungdomsavdelning ska ut och lufta lite efter ett långt sommaruppehåll. Förare är som vanligt jag (Leffe) och kartläsare denhär gången blir Stefan "Kundjävel" Rådman från sponsorn Märsta El & Diesel AB, transport och service står som vanligt Greger för.
Vi har väl inga förhoppningar om några framskjutna placeringar men ska väl iallafall bli av med lite rattrost innan DM-tävlingarna fortsätter. För närvarande ligger vi 3a i C-förarcupen och vi ska väl iallafall göra ett försök att bevaka placeringen.
Jag har också glädjen att hälsa JH Spårservice AB välkommen som sponsor. Dom har valt att stå för 6st nya däck till den blå rallyracern. Tack för det! =)
//Leffe

Ramirentsprinten

Då var det dax får teamets japanavdelning att lufta riskokaren.
Det blir som den uppmärksamme redan har läst Ramirentsprinten somkommer att köras på den kända markimsträckan som värd för tävlingen står Vallentuna MK.
Extra kul kommer det att bli då jag kommer att ha med mig Ulf Björnvad som bisittare denna gång Uffe har en enorm erfarenhet när det gäller att framföra en bil under tidspress på en grusväg i skogen så har man en riktig tur så kanske man kan snappa upp något.

Vi kommer att gå ut som bil nr 79 dvs först i 4WD .

Nu var det ett tag sedan japan avdelningen visade sig på tävlingar så det kommer nog att vara en hel del rattrost att försöka få bort tyvärr så gör man ju inte det på en tävling men jag hoppas på att vi får en rolig tävlingsdag och att vi får ett hyggligt väder.

Bilen har varit på kollo i sommar hemma hos chefs mekaniker Torbjörn Spärrskaftet Carlsson och fått lite omvårdnad så det känns väl som att bilen är ok i alla fall nyrenoverade fjäderben bak b.l.a. kanske skulle åkt på kollo själv oxå :)

Det kommer att bli en hel del från klubben som skall åka nämda tävling närmare 9-10st känns ju som ett km :)

Återkommer efter avslutad tävling med någon form av rapport.

Stefan Eklund

Dags för lite rally igen efter sommaren.

På Söndag 4/9 ska Edlund ut och lufta 940:n i Markimsprinten, Vallentuna. Kartläsare blir serviceingengör Friberg som åter dragit högvinsten att få åka med teamchefen. Nu var det ju ett bra tag sedan som racerbilen fick sträcka ut i skogen så både bil och chaufför torde vara en aning ringrostiga. 10 mmk bilar är anmälda men redan nu är det återbud från Andreas Liljeberg som hade en dispyt med en dum sten i Lördags och inte hinner få ihop kärran.
Ekis ska hör och häpna ut och lufta Golfen också och har "lurat" med sig svärmor i högerstolen. Sedan ska det bli comeback för min gamla avdankade kartis Peter Henell som köpt sig en 240 voc som han ska premiärköra. Enligt rykten är målet att åka ifrån en viss svart/röd 940 men det ska vi nog bli två om. För övrigt ska hela Team SE-Motorsport köra på Söndag, men det får dom skriva om själva. Ni kommer väl ut och tittar?

/ Edlund /

SE Motorsport / SE Service & Entreprenad är nu återförsäljare för Indysport

Som rubriken lyder har Stefan etablerat en liten bisyssla genom att kunna hjälpa andra rallyåkare med ett billigt men mycket bra däck. Då våra däckskostnader stiger från år till år anser jag att detta är rätt väg att gå.
Däcket är regummerat med kvalitetsstommar och tillverkas i Tyskland vilket borgar för en bra produkt med tanke på Tyskarnas noggrannhet. Vi hoppas mycket på detta däck och kommer att testa det själva på någon eller några bilar i Vallentuna 4/9. Intresserade slår mig en signal på 070-3271580.
Mer info hittar ni på www.indysport.eu


/Edlund/

RSS 2.0