Mmk-Sprinten avklarad.

Föråkare Edlund och Friberg fullgjorde sitt uppdrag med hel bil på ett någorlunda säkert sätt.
I det första åket agerade vi sopkvast och lyckades nog ganska bra med det för det gick alldeles för brett men det är ju ganska roligt att sladda också. Ulrika gjorde debut som kartläsare och jag tror inte att jag lyckades skrämma henne för då hade hon nog inte sagt att det var kul efter målet på sträckan, eller så ljög hon, ha ha.
Åk 2 och 3 tog vi det lite lugnare för att inte riskera bilen inför årets höjdpunkt. Idag, dagen efter så har jag sanerat den svarte från några kilo damm både in och utvändigt så nu är det bara lite finlir och att plocka ihop servicekitet kvar. På Fredag startar Rally Gotland. Ps. äntligen fick jag dekalerna av SkogsConny så nu får man göra rätt för alla fina bilder också =)

Stoppa pressarna!!!!!!!!

Årets hittills största nyhet kommer här!
Leif "tårtan" Nilsson kommer att ingå i Teamet. Så nu utlyser jag en tävling om vad Tårtgubben egentligen ska heta, för hans initialer stämmer ju inte riktigt!   Sleffe Enilsson kanske?  Fler förslag tack.

Det drar ihop sig.........

Nästa helg är det dags för gruspremiär, visserligen som föråkare men en liten test av bilen är ju aldrig fel.
Teamets konditor/fotograf  Ullis kommer att vara den livrädda i högerstolen medans hennes "gubbe" som vanligt kommer att se till att den svarte kommer att fungera. Annandag Påsk 25/4 kl.11,00 är det dags.
Fredag 29/4 leker vi båtflyktingar och tar oss över till Gotland för 2 dagars rallyåkning och trevligt sällskap.


RSS 2.0