Eklunds tankar inför 2012

Japanavdelningen är anmäld till den första DM tävlingen som skutskär håller i tyvärr så ser det väl inte allt för ljust ut när det vita guldet lyser med sin frånvaro men hoppet är ju det sista som överger en sägs det.
Det är en hel del att göra på riskokaren innan den blir utskriven från garaget ny tank skall monteras motor och låda skall hällas ner i pannrummet med en ny renoverad lamell.
För er som har följt oss vet att även växellådan har fått lite nya blanka delar i sig.
Vi har även investerat i en ny Incar kamera som skall filma i HD format skall bli riktigt spännande att testa.
Målet är att kunna åka Rally Gotland med mazdan 2012 då jag har läst åt Edlund några vändor på Gotland men även kört där en gång med min gamla Suzuki så det vore kul att prova igen.
Som Edlund skrev så skall jag försöka åka lite mer med mazdan under 2012 än vad det har blivit både en del i sprint cupen och DM och förhoppningsvis så kan det även bli c-förarserien om det nu blir någon.
Det kommer nog bli en del i högerstolen med om det behövs inget är hugget i sten.
Även jag lider brist på notrabblare/ Kartis så om det är någon läsare där ute med Co-driverlicens som skulle vilja åka lite 4WD så är det bara att höra av sig.

Gott Nytt År


Edlund´s tankar inför 2012

Troligen hoppar vi över vintersäsongen ( om det nu blir nå´n vinter) 2012 och satsar på lite sommartävlingar i stället. Som det ser ut just nu kommer även barmarksåkandet bli aningen inskränkt men några race ska ju åkas såklart. Då Sthlm´s Bf flyttat en dm tävling till dagen innan vår egen sprint 13/5 kommer vi nog att tvingas avstå den tävlingen och i och med inga vintertävlingar  så känns ju Dm inte så intressant förståss.
Förhoppningen är att komma till start på Rally Gotland för 3:e året i rad men det är inte säkert det heller.
Då kartläsarmurveln Eklund tänker sig att koka ris med Mazdan lite mer 2012 så är kartläsarfrågan ett dilemma!
Apropå karläsare.... Herr Nilsson kommer att behöva en kartis då den förra kommer att ha fullt upp med eget tävlande samt kartis åt sin fader. Nå´n åksugen?  940 killer´n står i det närmaste startklar i garaget ( kopplingsbyte kvar ) och bara väntar på att få spruta grus. Sponsorer vill vi gärna ha och vet ni någon tänkbar så kontakta oss så kan vi sy ihop nå´t bra. Ha nu en bra och skön helg.....



God Jul & Gott Nytt År

SE Motorsport önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt År!
Vi återkommer med racerapporter under 2012 då rallyåkandet fortsätter.
Förhoppningsvis kommer våra förare att klargöra vad dom ska åka för bilar, vilka tävlingar och deras målsättning innan det hela drar igång på nytt.


SE Motorsport som Åf för däck och tillbehör.

SE Motorsport / SE Service & Entreprenad är numera återförsäljare för Indysport Däck och annan motorsportutrustning. Inom en snar framtid kommer en egen flik om detta komma upp på hemsidan.
Detta är ett samarbete med Dan Järbyn www.1127.se som vi hoppas ska gagna er rallyåkare. Vår tanke med det hela är inte att tjäna en massa pengar utan att kunna leverera däck och utrustning till er för en så billig peng som möjligt. Genom mitt företag kan ni dessutom få en faktura på beställda grejor och i möjligaste mån även leverans inom Stockholm/ Uppland. Frågor och beställningar, ring 070-3271580 Stefan Edlund.


RSS 2.0