Reklamfilm för Livit.se

I Onsdags 3/11 åkte delar av Se-motorsport upp till Ekbacken igen för att delta i en filminspelning det skulle bli en reklamfilm för Livit.se som är ett eventföretag som säljer upplevelser bla åk/kör rallybil och det är där se-motorsport kommer in i bilden.

På plats var även Harry Nilsen som har företaget Rallyworks som har ett samarbete med Livit.
Harry hadde bjudit in teamet för att hjälpa till under dagen och han behövde inte fråga flera gånger.

Mazdan lastades vi 5 tiden på morgonen för färd mot Skepptuna samling 06,00 vid ekbacken för frukost och genomgång riggning av kamera på Mazdan och mick inne i bilen (se bilder)
Riggningklart

Sikten var väl inte den bästa men kul hade vi och det blev en lyckad dag trots allt regn filmen skall visas i MTG bolagets kanaler ( tv3, tv6, tv8 ) i December missa inte det.

// S.Eklund

C-förartävling Skepptuna 30/10

Då var det dax för tävling igen start och mål på Ekbacken skepptunamotorstadion.
Dagens bisittare är Sören Vesström som har åkt med några gånger nu en gammal rallyräv.
Med startnummer 1 så  var det upp tidigt morgonen kantades av div strul  bla punktering en motor som bara ville gå på 3cylindrar men efter ett stabilt jobb av service mannen TOBBE spärrskaftet Schill så kom vi till start.
SS1 gick delvis på folkrace banan och en slinga i skogen då det hade regnat ganska mycket så var företinte det bästa och en bil som fortfarande bara gick på 3 cylindrar trots detta så fick vi en hygglig tid 1,23 okej inget att skriva hemom men efter omständighetrna ok.

Vidare till SS2 där vi  kom iväg bra mycket bättre väg och körningen stämde hyggligt dock alldeles för tidig på bromsen tiden slutade på 1,27 och vi leder klassen med 1sekund.

SS3 Arlandasträckan en favorit från Midnattsspecialen dagens längsta en mycket varierande sträcka både snabb och teknisk slittiden blev 5,55 .

Service med lite kaffe ännu ett platt däck som fick höra att det var dåligt med luft redan vid SS2 .
Även bilen ville ha lite  påfyllning av bränsle.

SS4 dagens näst sista sträcka och troligtvis den snabbaste där Sören hittade gick helt problemfritt tyvärr så tappar vi total segern här när tiden på tidkortet inte stämmer med våran 2,08 mot 1,58 +10sekunder och stryck på sträckan med 8secunder på 3km = nej.

SS5 Ekbacken den hala nu med alla 4 cylindrar igång här höll dagen sluta i skogen då vi laddade lite förmycket över lyftet fullt urvarv på 4an och landade ute i det lösa smacket men det lyckades och vi kom i mål med hel bil nu blev det lite onödigt spännande och vi tappade totaldegern tack vare tids missen på ss4 dock blev det en klass seger och ett viktigt uppklassnings poäng.

Teamet är trots lite strul hä och där nöjda med dagen och ser fram emot nästa tävling.

RSS 2.0